logo

Indiansk støtteforening, om Olav RedHeart Ramirez Husby

 
Jeg har viet mitt Liv for å hjelpe dem som ble frarøvet alt å taler deres Sak !!
 
Min visjon for organisasjonen er å  fokusere på  hvilken smerte innfødte indianere har måtte  tåle og gjennomgå på grunn av den hvite manns ego og blodtørstighet. Indianerne ble frarøvet alt de hadde og de opplever den dag i dag at de ikke blir tatt på alvor og blir ikke  behandlet med verdighet og respekt av byråkratiet hvor de bor.De har blitt lovt så alt for mye opp i gjennom tidene, men ingenting skjer,det ser ut til og forbli tomme løfter. Dette er meget ille,så det er ikke rart at de Innfødte ikke stoler på de hvite`s Byråkrati og Deres lovnader at de skal få tilbake sine landområder, kulturskatter og ikke minst, sine rettigheter. Det økonomiske beløp som USA skylder Indianerne er Skyhøyt. Deres spiritualitet blir også stadig frarøvet av så alt for mange, som overhodet ikke har  noen form for Respekt og Ydmykhet for den Indianske Kulturen. Derfor ønsker jeg med dette nettstedet å informere om hva dette folkeslaget har måtte tåle fra omverden rundt seg.   Vi vil legge ut informasjon, på denne siden, slik at den som føler for det kan få en oversikt over kulturen og den meget tragiske historien som ingen ende vil ta. Vi bistår også indianere på reise i Europa, med blant annet  flybilletter og organisering av workshops av forskjellige slag . Vi anser det som  særdeles viktig at indianske foredragsholdere og EKTE Medicine Menn og Kvinner får muligheten til å formidle sitt budskap utenfor  Reservatene og til Alle Land i Verden. Vi har så umåtelig mye og Lære av Indianerne.
 
Jeg reiser ofte rundt i Norge på forskjellige tilstelninger og selger kun ekte indiansk  kunst og håndverk og ellers mye som er knyttet til indiansk kultur. Alt overskudd fra det som blir solgt blir donert inn i våre prosjekter. Også overskuddet fra vår nettbutikk vil bli donert.

Nesten all  min tid og fritid bruker jeg på å holde et målrettet fokus for min hjertesak, å hjelpe indianere som lever i ekstrem fattigdom. Vi vil i tiden som kommer Bistå Oglala Lakota  indianere i Sør-Dakota  på forskjellige måter. Les mer under prosjekter eller program. Jeg vil alltid være en talsmann og kjempe for rettferdighet og indianernes rettigheter. Jeg ser som svært Nødvendig å bistå i forskellige Viktige prosjekter på Reservatet slik at denne kulturen og språket ikke dør ut.

Det er viktig og bygge bruer mellom kulturene så Mennesker som bor utenfor reservatene kan nyte godt av å bli kjent med indianernes levemåte og tankesett. Jeg håper så mange mennesker som mulig vil få en oppvåkning med god hjelp av de EKTE indianerne. De har tross alt levd i harmoni og pakt med  Elementene,Naturen,åndeverden, dyrene og resten av skaperverket,å behandlet  alt som finnes der med respekt og ydmykhet. De tar aldri  mer enn de trenger; i motsetning til mange andre mennesker på denne kloden . La heller denne materialismen komme indianerne til gode å  gi de litt hjelp i form av donasjoner så vi kan gjøre hverdagen mere verdifull for de som virkelig trenger det . Jeg følger mitt hjerte og  gjør dette utrolige viktige arbeidet i lidenskap, respekt,Sterk kjærlighet og ydmykhet for alle levende indianere og deres forfedre. Husk : Indianerne er også Mennesker, Ikke Maskoter.

Vi driver også med nødhjelp , spesielt om vinteren, men vår kapasitet er desverre ikke så stor at vi kan hjelpe Alle.

Hjelpen vi yter på forskellige måter er  på Indianernes premisser, dette er Viktig og understreke.

"Jeg Mener at  vi Nordmenn har et stort ansvar ovenfor Indianerne i Nord Amerika, det var  mange mange Tusen  som utvandret fra Norge og bosatte seg på Indianernes territorium. Det var undervies også utallige fra Norge som vervet seg i krigen for og utslette Sioux indianerne i Sør Dakota, denne tragiske historien er ikke mye og være stolt av NEI " .

Vi i Indiansk støtteforening og Indianere som vi samarbeider med er ikke særlig begeistret over at så alt for mange frarøver deres kultur , da de som tilhører den aller største stammen "Wanna Bee indians"  ingen form for respekt har ,  mange utøver Spirituelle senaser de ikke har greie på og heller ikke selv har deltatt i  på Ekte vis. Så utvanning av den indianske kulturen, mislikes  sterkt av de eldre og innfødte i Reservatene. likså tar Mange Indianske navn fra Luften ,  vireligheten er en helt annnen.

Mitakuye Oyasin.

Olav Cante Luta

Tlf: Norge +47 92450999

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvem er vi?

logoliten
Besøk oss på Facebook


19761_100955213266989_100000575313830_22992_976023_n

Bli Sponsor

Bli sponsorbedrift og få ditt banner her. kontakt oss på we@helpthefirstnations.com eller på tlf: 92450999. Olav

Samarbeidspartnere

Facebook