logo

Lakota Winter Program 2014 -15 .

 

Vi i Indiansk støtteforening har besluttet å hjelpe til i denne sårbare vintersesongen også. Vi vil bistå innfødte Oglala Lakota Indianere bosatt i Pine Ridge Reservatet med varmekilder, som fyrings ved - Propan og El faktura slik at de som er trengende ikke fryser seg til skader og  i verste fall død, for slik er situasjonen på Reservatet, alt for mange bor i trekkfulle uisolerte hus / trailers og flere liv kan dessverre gå tapt pga den intense kulden som ofte er på Prærien.

Inntektsmulighetene for de innfødte er særdeles begrenset eller ingen, da arbeidsledigheten er meget høy, derfor vil vi prøve å hjelpe så godt vi kan.

For dere som ønsker å  bistå oss slik at de innfødte går vinteren i møte med sikre varmekilder , kan det doneres et ønsket beløp på vår Gavekonto i Cultura Bank : Konto stengt.

VI vil også denne sesongen sende varme Klær til utvalgte Familier i Diverse Reservat . Vi har noen Godhjertede kvinner rundt omkring i Norge som også Strikker Forskjellige Ull-klær , de har laget sokker , votter , skjerf , Ullbukser  og Gensere i mange størrelser  ,  dette er noe vi har et sterkt ønske om at flere bistår med . All Bistand er høyt Verdsatt . 

 

Gi et ønsket beløp til vår Gavekonto Konto stengt i Cultura bank. Man kan også bli Støttemedlem eller gi din Grasrotandel til INDIANSK STØTTEFORENING via Norsk Tipping. Det kan gjøres  via din Kommisjonær eller på nettsiden til www.norsk-tippng.no 


Stor Takknemlighet fra oss i Indiansk støtteforening .. Olav Redheart Ramirez Husby . Leder

email : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf +47 92450999.

 

Hvem er vi?

logoliten
Besøk oss på Facebook


19761_100955213266989_100000575313830_22992_976023_n

Samarbeidspartnere

Facebook